Race Info

General Race Info


Dates : 20 – 21 May 2017, Bogor, Indonesia

Location : Kebun Raya Bogor (Bogor Botanical Garden), Bogor, Indonesia

Race Central and Finish : Taman Randu, Near Gate 3 Kebun Raya Bogor

Race Categories & Fee :

200km

Cut Off Time: 36 hours (13 hours at 80km)
Start: Saturday, 20 May, 05.30
Finish: Sunday, 21 May, 17.30
Route:
  • 80km (16 laps INSIDE x 5km) COT 13 hours, Saturday 18.30
  • 80km (20 laps OUTSIDE x 4km)
  • 40km ( 8 laps INSIDE x 5k) COT 36 hours, Sunday 17.30

100km

Cut Off Time: 16 hours
Start: Saturday, 20 May, 05.30
Finish: Saturday, 20 May, 21.30
Route:
  • 80km (16 laps INSIDE x 5km) COT 13 hours, Saturday 18.30
  • 20km (5 laps OUTSIDE x 4km) COT 16 hours, Saturday 21.30

50km

Cut Off Time: 8 hours
Start: Saturday, 20 May, 05.30
Finish: Saturday, 20 May, 13.30
Route:
  • 50km (10 laps INSIDE x 5km) COT 8 hours, Saturday 13.30

21km

Cut Off Time: 3.5 hours
Start: Sunday, 21 May, 05.30
Finish : Sunday, 21 May, 09.00
Route:
  • 21km (1 Laps INSIDE 6km + 3 laps INSIDE x 5km) COT 3.5 hours, Sunday 09.00

10km

Cut Off Time: 2 hours
Start: Sunday, 21 May, 05.45
Finish : Sunday, 21 May, 07.45
Route:
  • 10km ( 2 laps INSIDE x 5km) COT 2 hours, Sunday 07.45

5km

Cut Off Time: 1 hours
Start: Sunday, 21 May, 05.45
Finish : Sunday, 21 May, 06.45
Route:
  • 5km ( 1 lap INSIDE x 5km) COT 1 hours, Sunday 06.45
Race Fee
Category (IDR) Rupiah (USD)
200km IDR – Rupiah 900.000 USD 75
100km IDR – Rupiah 500.000 USD 42
50km IDR – Rupiah 400.000 USD 34
21km IDR – Rupiah 300.000 USD 25
10km IDR – Rupiah 250.000 USD 21
5km IDR – Rupiah 200.000 USD 17
Payment Method for USD: PAYPAL (You can use credit card on Paypal)
Payment Method : Bank Transfer
Bank Name : BCA (Bank Central Asia)
Account No. 7380322531
Beneficiary Name: Veronika

If the bank transfer form allows you to put Transfer Info, add your Reg ID (This Reg ID will be emailed to you after you submit your registration).

Note: Sender should bear the full bank transfer fee (if any).
Registration Period: 1 February – 31 March 2017

Race Fee inclusive of:
  • Event Tee for all categories
  • Finisher Tee for 50k, 100k and 200k finisher under stipulated Cut Off Time
  • Finisher Medal for 21k, 10k and 5k finisher under stipulated Cut Off Time
Race Fee is not inclusive for KRB Entry Ticket (IDR 14.000)

Refund Policy:
  1. Entry Cancellation, Refund, or Entry Transfer is open until 31 March 2017, subject to valid reasons for such requests.
  2. NOTE: Due to processing fee charged by paypal and overhead administrative cost, any refund will incur a small amount of penalty)

Qualifications

AGE

Any Male or Female 18 years of age or older as of race day, who is in good health and can complete the race without getting lost. For youths who are 18 or 19 years old, parental/guardian permission is required.

EXPERIENCE

Participants will be asked during registration to provide details of qualifying EVENT NAME and TIME RESULT RECORD.

1. 200km
  Participants are required to have completed 100km road/trail race (Charity run and fun run events are not included)
   
2. 100km
  Participants are required to have completed Full Marathon road/trail race (Charity run and fun run events are not included)
   
3. 50km
  Participants are required to have completed Full Marathon road/trail race (Charity run and fun run events are not included)
   
4. 21km, 10km, and 5km
  No qualification is required, but runners MUST prepare themselves physically and psychologically.

Condition of Participation

  1. You understand the unique nature and requirements of competing in an ultra-long distance running race
  2. You will be responsible for yourself and have the ability to deal with any problems that may be encountered during the race.
  3. You are able to deal with, on your own without assistance, deteriorating weather conditions (low temperatures, strong winds, and rain) and other troubles expected when running inside and outside Kebu raya Bogor.
  4. You are able to deal with extreme fatigue, internal organ and digestive problems, muscle pain, mild physical injuries and psychological problems on your own.
  5. You fully understand that you are responsible for overcoming the above conditions 1 to 4 on your own and that it is not the responsibility of the race organization.
  6. You are fully aware that when participating in an outdoor activity such as this race, your safety depends on your own skills and abilities.
  7. Video/television footage, photos, articles, race results, etc. may be used and/or shown in newspapers, television, magazines, internet, pamphlets, etc.
  8. You understand and agree that these rights belong to the race organization and may be used for these purposes.
Official Hydration:
Official Venue Partner (for Race Pack Collection and Parking):
Official Medical Partner:
Balloon Gate and Tents provided by:
Official Fruit:
Official Gel Patch:
Supported By: